Met mijn

ADD en ADHD:

Z

heb ik altijd een druk hoofd

Z

ben ik kampioen uitstellen en last minute acties

Z

gaat vanalles anders dan zou moeten

Ben jij ook zo klaar met dat ontregelende ge-ADD of ADHD-en?!
Wil je dat wie jij bent en je kwaliteiten voorop komen te staan?
En verlang je naar ándere ADD- en ADHD-coaching?

“Ik wil wel anders maar wat ik ook doe…het lijkt niet te werken!!”


Dat snap ik, want dat is precies waar veel mensen met ADD|ADHD mee worstelen. Raar toch, want vaak wéét je wel hoe het anders moet. Voor anderen lijkt het alsof jij jezelf saboteert, of je hoort dat je het niet echt probeert. En ondertussen ben jij dag in dag uit bezig achter de feiten aan te lopen of jezelf voorbij te rennen om alles een beetje bij te houden. En nee, dat is niet leuk. Het onbegrip of irritatie daarover van andere mensen  maakt het nog lastiger om te veranderen.

Coaching op basis van neurowetenschap en een integrale aanpak

Ik coach volwassenen die last hebben van hun eigen gedrag, emoties en van hun te volle hoofd.

Door de coaching krijg je grip op je gevoel en je gedrag. Je machteloosheid of boosheid over hoe je bent, en misschien wel het oude verdriet over hoe het allemaal gelopen is, ruim je op.

Er zijn veel nieuwe inzichten over hoe je brein werkt, en wat er allemaal in je lichaam gebeurt als je last hebt van add, adhd, en ook bij teveel stress, en depressie of trauma. De combinatie hiervan komt gemiddeld vaker voor bij mensen met AD|H|D. Niet dat je leven één groot drama  hoeft te zijn, maar het is goed om zaken die zo van invloed zijn op hoe het met je gaat, te onderkennen. Áls ze een rol spelen. Want ook mensen met add en adhd verschillen in de manier waarop ze last hebben van zichzelf. Bij De Bovenstroom krijg je dan ook coaching als mens, niet voor een gelabelde klacht. Juist de manier waarop jij je probleem doet, hoe jij dat wat je in de weg zit ervaart, beïnvloed je leven. Daar gaan we dus mee aan de slag.

Hóe dan?

Ik maak gebruik van een brede kennis over wat er in je brein en je lichaam gebeurt bij ADD|ADHD. Tijdens jouw coaching richten we ons op wat jij nu nodig hebt en combineer ik verschillende soorten ADD|ADHD-aanpak. Ook werk ik methodiek die niet speciaal voor ADD|ADHD is ontwikkeld, maar uitstekend blijkt te werken bij de problemen die je tegenkomt met ADD|ADHD. Want iedereen heeft belang bij een goede energiebalans, belemmerende overtuigingen loslaten, triggers voor onbeersbare emoties en reacties opruimen, en omgaan met een onderbewuste dat je soms knap onhandig lijkt aan te sturen. Juist dat verandert al veel in de effecten van add en adhd. En zo krijg je een goed startpunt voor het bijsturen van gedrag.

Effectíeve ADD|ADHD-coaching dus

Tijdens de coaching ga je niet praten óver, maar bezig mét de manier waarop jij  ADD|ADHD doet en ervaart. Zo kunnen we werken op maat van jou, in plaats van de vastomlijnde aanpak die je waarschijnlijk bent tegengekomen als je al eens eerder hulp hebt gezocht. Dan is dit de volgende stap om grip te krijgen op die partij onrust vanbinnen.

Het resultaat?

Lucht en ruimte in jouw hoofd vol hyperlinks en analyse, en vooral meer rust in dat brein dat altijd ‘aan’ lijkt te staan! Je krijgt grip op je spanningsniveau en op je eigen energiebeheer.
Maar hier blijft het niet bij, want nu ontstaat er plek voor nieuwe dingen. Je ontwikkelt snel handigere manieren van jezelf zijn, mét de kwaliteiten van ADD of ADHD die bij jou passen, en je andere eigenschappen.
En vooral: je wordt weer (of ein-de-lijk) blij met wie je bent!

Wacht niet!

Lijkt dit je wel wat? Wil je meer weten over wat ADD|ADHD-coaching voor jou kan betekenen? Of eerst nog even…?

Wacht niet! (ik zeg het maar even, want het kan zomaar zijn dat jij kampioen uitstellen bent als het op dit soort dingen aankomt). Neem contact met mij op, dan maken we een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek.

Eindelijk...

….die puzzelstukjes zitten op hun plek!